Հեղինակ | Հոդվածի վերնագիր | Հղում |
Գաբրիելյան, Ա.Հ. | Խաղողի Կարմրահյութ սորտից վարդագույն չոր գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի կատարելագործում | Կարդալ այստեղ |
Մկրտչյան, Վ.Վ. | Սառցե գինու ( Այսվայն) պատրաստման տեխնոլոգիան Գետնատուն գինու գործարանում | Կարդալ այստեղ |
Մուրադյան, Զ.Է | Բուրավետացված Մուսա խաղուն գինու պատրաստման տեխնոլոգիան | Կարդալ այստեղ |
Կազումով, Ն.Բ. | Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերը խաղացող գինիների (շամպայնի) արտադրության համար | Կարդալ այստեղ |
Հարությունյան, Ֆ.Ա. | Վայոց ձորի խաղողագործական շրջանի տեղածին , համեմատաբար քիչ տարածված սորտերից ստացված գինիների որակի բարձրացման որոշ ուղղությունների մասին | Կարդալ այստեղ |
Սուքոյան, Մ.Ռ. | Մի շարք հանքային տարրերի պարունակության հետազոտումը Սեղանի գինիներում | Կարդալ այստեղ |
Մուրադյան, Զ.Է. | Կիսաքաղցր բուրավետացված պտղահատապտղային Նռան գույնը գինու պատրաստման տեխնոլոգիան | Կարդալ այստեղ |
Սամվելյան,Գ.Ա. | Խաղողի սպիտակ սորտերի ընտրությունը՝ որպես հումք, եվրոպական տիպի սպիտակ գինիների պատրաստման համար | Կարդալ այստեղ |